Shotgun M870 110m/s

Mycket kraftig shotgun med en utgångshastighet på ca 110 m/s. Ingår gör låda, pipa mm i metall vilket gör den väldigt gedigen och med en vikt på ca 2015 gram.

Utgångshastighet: ca 110 m/s.
Vikt: 2015 gram.
Längd: 560 mm.
Magasin: 38 kulor.
Justerbar hop up.

Detta airsoft-vapen är tillverkat i Kina. Att leverantören kan leverara airsoft-vapen av metall och trä till ett så pass lågt pris är genom att de är mycket kostnadsmedvetna och ständigt effektiviserar sin verksamhet. I vissa fall kan det medföra att kvalitén blir lidande och att airsoft-vapnet inte håller den höga kvalité vissa dyrare tillverkare tillhandahåller. Vid hård användning kan livslängden vara begränsad och slitdelar kan behöva bytas ut, vi kan inte med säkerhet garantera att vi kan tillhandahålla dom. Vapnet bör, som alltid, handhavas med försiktighet.
Vi kontrolerar vapnet och funktionstestar det innan det skickas ut till dig som kund så att du har ett fugnerande vapen ur lådan. Efter handhavande kan vi inte längre garantera delars eller olika materials funktion.
Vi har gjort denna avgränsning då de är så pass billiga att vi inte realistiskt kan erbjuda samma garanti på dom som på vårt övriga sortiment, vi tillhandahåller dom för att dom är mycket prisvärda och i regel mycket uppskattade av våra kunder.

Lagerstatus just nu

Webbshop1 st

Samtliga bilder

Vapen Övriga: Shotgun M870 110m/sVapen Övriga: Shotgun M870 110m/s
Pris: 999 kr


Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktkostnad från 39 kr
Privpak39 kr
Posten197 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 270

Kommentarer om produkten

Inga kommentarer ännu, skriv gärna en!

Skriv en egen kommentar