A3 NiMh-NiCd Snabbladdare Intelligent

Vår absoluta favorit bland NiMH-laddare! Extremt prisvärd och allmänt bäst, ska du ha en vanlig laddare är det denna som gäller, punkt slut.
En extremt bra laddare för NiMh samt NiCd-batterier (ej LIPO).
En mikroprocessorstyrd som automatiskt justerar laddströmen, känner av korrekt spänning med mera. Stänger automatiskt av sig när ditt batteri är fulladdat.
Extremt hög laddström på upp till 2 ampere (beroende på batteriets spänning samt kapacitet), många andra laddare har en laddström mellan 0,3-1 Ampere.
Mycket "enkel" konstruktion, bara plugga in i vägguttaget, tryck på start-knappen och vänta tills laddaren signalerar att batteriet är optimalt laddat.
Vanlig europeisk kontakt, den klarar dock av spänning mellan 110-240V så om du vill kan du använda den i Amerika med flera länder med lägre spänning i vägguttagen.

Laddaren laddar batterier med 5-8 celler (upp till 9.6V).

Laddaren är utrustad med liten Tamaiya-kontakt. Köp eventuellt en adapter (se nedan) beroende på vad för kontakt du har på batteriet. Du kan också köpa våra DEAN-kontakter om du använder DEAN.

Denna laddare är överlägsen t.ex. Biltema-laddaren, denna har t.ex. automatiskt strömstyrka samt en kapacitet på det dubbla gentemot biltemas laddare.

Lagerstatus just nu

Webbshop2 st

Samtliga bilder

Batterier och Tillbehör: A3 NiMh-NiCd Snabbladdare IntelligentBatterier och Tillbehör: A3 NiMh-NiCd Snabbladdare Intelligent
Pris: 249 kr


Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktkostnad från 25 kr
Posten25 kr
Privpak39 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 796

Kommentarer om produkten

Inga kommentarer ännu, skriv gärna en!

Skriv en egen kommentar